Service och förvaring av gräsklippare

Vi erbjuder service och underhåll på olika typer av gräsklippare och bistår även med robothotell för din robotgräsklippare över vintern.

Årsservice på gräsklippare

Efter en lång och härlig sommar som har kantats av doften av nyklippt gräs är det dags att lämna in din gräsklippare för den årliga servicen. Vi erbjuder en heltäckande service där vi rengör och kontrollerar om knivarna behöver bytas, byter tändstift samt rengör luftfiltret och tömmer ut gammal olja och bensin. Allt för att i god tid göra din gräsklippare redo för nästa säsong.

Förläng din gräsklippares livslängd med regelbunden service

För bästa hållbarhet bör du rengöra din gräsklippare efter varje användning och när gräsklipparsäsongen sedan är över behöver gräsklipparen en ordentlig genomgång. Gräsklippare som står över vintern med rester från lera och gräs kommer att ge ett sämre resultat nästa sommar, därför rekommenderar vi att du lämnar in din gräsklippare hos oss så snart säsongen är över för att minimera risken att gräsklipparens delar slits i onödan.

Vinterförvaring

Har du en robotgräsklippare kan vi erbjuda en plats på vårt gräsklipparhotell. Det ingår robotservice där vi rengör och byter knivarna, ser över robotens alla delar samt håller den i tryggt förvar undan från väder och vind. Ett bra skydd förlänger livslängden på din robotgräsklippare så att den håller i många år framöver. Vi ser även till att underhållsladda batteriet så att din robotgräsklippare är redo att användas direkt när du hämtar ut den igen.

Bokning

Bokning av service sker via 019-251111 eller info@eriknordins.se . Vi rekommenderar att ni bokar in service på er gräsklippare redan under hösten, ju förr gräsklipparen kan rengöras och ses över för att sedan ställas på vinterförvaring desto bättre är det för gräsklipparens hållbarhet.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Vi har skogs- och trädgårdsredskap för alla säsonger.